skip to Main Content

Spreekuren en aanwezigheid samenwerkingspartners

Vanuit het Catharijnehuis is er contact met verschillende (hulpverlenings)organisaties. Deze organisaties houden spreekuren in het Catharijnehuis. Tijdens deze spreekuren hebben bezoekers de mogelijkheid om met hun vragen en zorgen in contact te komen met de hulpverlening. De volgende organisaties houden spreekuur in het Catharijnehuis:

Volksgezondheid (medische zorg)

Elke maandag, dinsdag en donderdag zijn er medewerkers van volksgezondheid aanwezig. Om 10.00u kunnen mensen zich aanmelden voor het spreekuur en vanaf 11.00u begint Volksgezondheid aan het spreekuur. Op donderdag is ook de huisarts aanwezig. Op de andere momenten alleen een verpleegkundige.

Barka (zorg voor Oost-Europeanen)

Meerdere malen per week zijn er medewerkers van Stichting Barka aanwezig. Ze zijn aanspreekbaar voor bezoekers uit Oost-Europa.

Werk & Activering

Het Leger des Heils is op dinsdag aanwezig met de medewerkers van 50/50. Om 13.00 uur verzamelen ze om met bezoekers de buurt schoon te maken. Hiervoor krijgt men een kleine vergoeding in de vorm van tegoedbonnen van een winkel. Wegwijs van de Tussenvoorziening biedt kleinschalige activering op locatie en geeft advies over werk & activering. Spreekuur is op maandag van 14.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur.

Back To Top