skip to Main Content

Activiteitenruimte

In het Catharijnehuis is een activiteitenruimte waarin een pool- en een tafeltennistafel staan. Daarnaast wordt er veel gebruik gemaakt van de vier computers die beschikbaar zijn voor bezoekers. Ook zijn er regelmatig bezoekers en vrijwilligers aan het dammen of schaken. Deze ruimte is zoveel mogelijk dagdelen in de week open.

Activiteiten buitenshuis

Soms zijn er activiteiten buitenshuis. Hierbij kan gedacht worden aan een museumbezoek, dierentuin, voetballen in het park, bowlen of een dagje naar het strand.

Huishoudelijke taken

Dagelijks helpen bezoekers mee met huishoudelijke taken. Dit zijn activiteiten zoals het doen van klusjes, bestellingen opruimen, boodschappen doen, schoonhouden van de huiskamer, wassen van de ramen, vegen van de steeg, helpen in de keuken of achter de bar. Ook bij het schoonmaken van de huiskamer aan het einde van de dag zijn er altijd enthousiaste bezoekers die mee helpen.

Han Vroom toernooi

Elk jaar organiseert het Catharijnehuis het Han Vroom toernooi. Dit voetbaltoernooi is vernoemd naar een van de oprichters van het Catharijnehuis die op jonge leeftijd overleden is. Tijdens dit toernooi nemen teams van verschillende organisaties het tegen elkaar op. Nadat alle wedstrijden gespeeld en de prijsuitreiking achter de rug is, sluiten we ieder jaar af met een heerlijke en gezellige barbecue.

Back To Top